İdari ve Mali İşler Müdürlüğü

Namık Kemal ÇAKICI
İdari ve Mali İşler Müdürü

Kayseri ili, Felahiye ilçesi, Kepiç köyünde doğdu.  İlk, orta ve lise öğrenimini Kayseri’ de tamamladı. Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi, Kayseri Sağlık Enstitüsü Çevre Sağlık Bölümü ve İnönü Üniversitesi Sağlık Eğitimi Lisans bölümlerinden mezun oldu. Yüksek Lisansını Okan Üniversitesi Sağlık Yönetimi üzerine yapmıştır.

1988 yılında Kayseri İl Sağlık Müdürlüğü çevre sağlığı şubesinde göreve başladı. 2004 yılında Kayseri Doğum Hastanesi’ nde Tıbbi teknolog, Eczane, Arşiv, Eğitim sorumlusu, Basın yayın ve Halkla ilişkiler, Satın alma, Kalite birimi ve Kalite yönetim direktörü olarak görev aldı. 2012 yılında Hastane Birim Sorumlusu ve Hastane Müdür yardımcısı olarak görevini sürdürdü. 2014 yılında Kayseri Eğitim Araştırma Hastanesinde Müdür yardımcısı olarak atandı. 2015 yılında Kayseri Nimet Bayraktar Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’ne İdari ve Mali İşler Müdürü olarak görevine başladı ve halen görevini yürütmekte olan Namık Kemal ÇAKICI evli ve üç çocuk babasıdır.

Feride ÖZKAN
Müdür Yardımcısı

1975 Kayseri doğumludur. İlköğretimini Belçika da tamamlamıştır. Kayseri lisesinden mezun olduktan sonra Erciyes Üniversitesi Halil Bayraktar S.M.Y.Okulunu bitirip Atatürk Üniversitesinde lisans tamamlamıştır. 23 yıllık meslek hayatında 10 yılını aşkın sürede diyaliz hemşireliği ve başhemşirelik yapmıştır. Ocak 2018’ de Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü olarak atandığı Nimet Bayraktar Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesine, Temmuz 2021’ den itibaren  Müdür yardımcısı olarak görev yapmaktadır.

IMG_20220221_150920.jpg

Enes Cantürk
Müdür Yardımcısı

Kayseri İli Bünyan İlçesinde doğdu. İlkokul, ortaokul ve Lise öğrenimini Bünyan' da tamamladı. 1993  yılında Fırat Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Radyoloji bölümünü kazandı. 1994 yılında  Röntgen teknisyeni olarak  memurluk görevine başladı. 1995 yılında Yüksek Öğrenimini tamamladı. 1996 yılında Kayseri Devlet Hastanesine, ardından Bünyan Devlet Hastanesine tayin oldu. Atatürk Üniversitesi Sağlık Yönetimi bölümünü bitirerek Lisansını tamamladı. 2021 yılında Nimet Bayraktar Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesine Müdür Yardımcısı olarak atanan Enes CANTÜRK, evli ve bir çocuk babasıdır.